Dětský pokoj: design pro ty nejmenší

Dětský pokoj: design pro ty nejmenší

25.05.
2020

Dominika Švandová

Vytvořte svým dětem místo, kde mohou uniknout do svého světa her, a zároveň prostor, kde se budou cítit pohodlně a v bezpečí. Věříme, že i ti nejmenší rozpoznají kvalitu a vkus, proto vám v tomto článku přinášíme několik tipů na designové kousky, kterými snadno doladíte dětské království.

Designové ikony i pro nejmenší

Věděli jste, že i vaše děti mohou sedět na ikonické židli Panton, vytvořené speciálně pro ně v menší velikosti? Kvalitně zpracovaný nábytek, jež byl vytvořen přímo na míru dětem a jejich potřebám, by měl tvořit základ každého dětského království. Právě ten najdete také v kolekci Little Architects dánské značky Ferm Living. Řada nábytku z barevně lakované jasanové dýhy zahrnuje stoly, dětské židle a stoličky i praktické organizéry. Jednoduchost designu navíc ponechává prostor dětské fantazii.

Hravým prvkem, který si děti zamilují, je také slon Eames Elephant od manželů Eamesových. Dětské pokoje po celém světě zdobí tato roztomilá stolička už bezmála 70. let. 

Little Architects Ferm Living

 

Dětský nábytek

  1. Dětská židle z kolekce Little Architect od Ferm Living.
  2. Ikonický bytový doplněk či hračka pro děti slon Vitra Eames Elephant
  3. Dětská verze ikonické židle Panton od Vernera Pantona. 
  4. Psací stůl z dětské kolekce Little Architect od Ferm Living. 
  5. Sedací vak Pear od značky Ferm Living v růžovém provedení.
  6. Houpací křeslo Eames Chair RAR od Vitra.
  7. Stolička Little Architect od Ferm Living.

 

Hravě s designem

Ve světě her nezná dětská fantazie žádné hranice. Domeček Funkis House od Ferm Living se tak může stát vůbec první realizací vašeho malého architekta nebo útulným domovem pro drobné obyvatele pokojíčku. Nastěhovat se tam mohou třeba figurky Normies od Normann Copenhagen.

Pokud má vaše dítě v oblibě zvířata, určitě najde zalíbení v celé kolekci Safari od Ferm Living. Kromě boxu plného dřevěných živočichů malé cestovatele do dálných savan může přenést už při snídani dětská sada nádobí. A po celém dni dobrodružství jim král zvířat bude dělat společnost i při usínání. Nebo potrápí jejich paměť při hře tematického pexesa.

Katie Scott Ferm Living

 

Dětský design

  1. Dětské dřevěné pexeso s motivem zvířat řady Safari od značky Ferm Living.
  2. Polštář Mr. Mini Snake ve tvaru hada od dánské značky Ferm Living.
  3. Bambusová sada nádobí pro děti z kolekce Safari od značky Ferm Living.
  4. Hravé figurky Normies od Normann Copenhagen. 
  5. Dřevěný domeček Miniature Funkis House od Ferm Living.
  6. Polštář Safari ve tvaru lva od dánské značky Ferm Living.
  7. Dětská sada Safari od Ferm iving plná roztomilých dřevěných hraček s motivem zvířat a rostlin.

 

Zeď s příběhem

Svět plný roztomilých zvířecích kamarádů a dobrodružství děti vtáhne prostřednictvím dětských vliesových tapet. Ilustrované tapety vnesou do dětského pokoje tu správnou pohádkovou atmosféru a pocit útulna.  Stačí se jen rozhodnout, zda budou dětem dělat společnost roztomilé pandy, obyvatelé lesa nebo se naopak vydají na cestu do oblak s tapetou plnou létajících balonů z kolekce Newbie od BorasTapeter? 

Koala Ferm Living

Forest Friends BorasTapeter

BonVoyage

Ať už jste se rozhodli vzít to od základů a pustit se do tapetování nebo dětský pokoj zkrášlit jen několika designovými kousky, v naší nabídce dětského nábytku a dětských tapet roztomilých motivů vyberete to pravé. A kdy jindy své ratolesti potěšit změnou jejich pokojíčku než s blížícím se dnem dětí? 

Ste zo Slovenska? Prejdite na Detská izba: dizajn pre najmenších
Shopping from the EU? Switch to Children's room: design for the little ones

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít