Designový lustr Muuto Ambit Rail

Designový lustr Muuto Ambit Rail

10.04.
2017

Lucie Čačalová

Dánská značka Muuto uvedla na Milano Furniture Fair několik úžasných novinek. Spoustu z nich již najdete i v sortimentu DesignVille, avšak jedna nás zaujala natolik, že vám ji chceme představit blíže.

Nebudeme chodit kolem horké kaše a představujeme vám Ambit Rail, majestátní lustr rozšiřující rodinu designových lamp Ambit. Za jejich návrhem stojí švédské designérské duo TAF Architects, které letos doplnilo stávající lampy dvou velikostí i o velký lustr, jež svým designem vychází právě z propracované architektury jednotlivých závěsných svítidel.

Muuto Fiber & Ambit Rail

Každé jednotlivé stínítko lampy Ambit zaujme krásnými proporcemi a balancováním mezi rovnými liniemi a oblými tvary. Tři elegantní stínítka zavěšená na stejnobarevné tyči se pak v lustru Ambit Rail zhmotňují v efektní, minimalistické svítidlo se silným výrazem a nadčasovým vyzněním.

Muuto Ambit Rail & Visu Barstool

Ambit Rail je k dostání ve třech neutrálních barvách - bíléšedé a černé - se čtyři metry dlouhým kabelem, jež umožní libovolnou výšku zavěšení například nad jídelním stolem, barovým pultem nebo třeba v zasedací místnosti. Díky své délce 126 cm se svítidlo hodí i do větších prostor a místností s vyššími stropy. 

Muuto Ambit Rail

Stejně jako jednotlivé lampy Ambit mají i stínítka lustru bílou vnitřní stranu, která odráží světlo vycházející z žárovky. 

Muuto Ambit Rail rozměry

A abychom nezapomněli, pojďte se také podívat, jaké další novinky od Muuto na DesignVille najdete. Těšte se na svěží barvy oblíbených svítidel Unfold a E27 v béžové a olivově zelené či na zeleno-béžový odstín populárních lustrů Ambit

Ste zo Slovenska? Prejdite na Dizajnový luster Muuto Ambit Rail

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít