Daily Fiction exkluzivně na DesignVille

Daily Fiction exkluzivně na DesignVille

13.02.
2017

Lucie Čačalová

Přijměte naše pozvání do sladkého světa nové, exkluzivní kolekce kancelářských potřeb Daily Fiction, jež v minulém roce oživila sortiment oblíbené dánské značky Normann Copenhagen a nyní rozšiřuje také řady DesignVille!

Značku Normann Copenhagen jistě dobře znáte díky nábytku, svítidlům a stylovým doplňkům. V minulém roce však značka představila také výjimečnou kolekci Daily Fiction plnou originálních bloků, per, tužek, nůžek, složek a nespočtu dalších vymožeností pro všechny nadšence do kancelářských potřeb. Jedinečný koncept Daily Fiction je dostupný pouze vybraným dodavelům značky Normann Copenhagen. A my máme radost, že si Normann Copenhagen zvolil pro uvedení Daily Fiction v Česku a na Slovensku právě DesignVille.

A tak po ikonické značce Vitra, již jsme zařadili do sortimentu těsně před koncem minulého roku, je Daily Fiction hned další pecka, kterou již nyní najdete online a brzy také v našem showroomu ve speciálně vyladěném „daily fiction koutku“.

Daily Fiction: cukrárna, kde se nekazí zuby

Dříve, než vás pozveme k prohlídce jednotlivých kousků z kolekce, přijměte pozvánku do cukrárny. Ptáte-li se, co má cukrářství společného s kancelářskými potřebami, máme pro vás možná překvapivou odpověď: vlastně všechno. Tedy alespoň tak by to nejspíš shrnula kreativní agentura Femmes Régionales, která společně s Normann Copenhagen stojí za celým konceptem Daily Fiction. 

Navzdory francouzskému jménu je Femmes Régionales kreativní agentura s dánskými kořeny. Libují si v módních trendech, minimalistickém lifestylu a stejně jako většina Dánů mají rádi sladkosti. A tak vznikl nápad na vytvoření kolekce, která bude jako cukrárna pro dospělé: nebudete vědět, co ochutnat dřív. Až nakonec budete chtít ochutnat úplně všechno a nezřízeně kombinovat jednotlivé chutě mezi sebou.

S Daily Fiction to není jinak. Kolekce je koncipovaná tak, že mezi sebou můžete libovolně kombinovat jednotlivé kousky a vytvářet svoje vlastní, každodenní příběhy (z této myšlenky ostatně vychází i jméno kolekce: daily fiction nebo-li denní příběhy). Výhodou oproti cukrárně je to, že z Daily Fiction vás nebude bolet žaludek ani zuby :-).

Kancelářské potřeby, které jinde neseženete

Celá kolekce obsahuje na dvě stovky drobných kancelářských předmětů, které jsou dokonale vyladěné do sebemenších detailů. Femmes Régionales totiž nenavrhli pouze jednotlivé produkty, nýbrž návrh celé kolekce vzali pěkně „od podlahy“ a sestavili ji od náčrtu barev, motivů, materiálů až po obaly, prezentaci a uvedení. Díky tomu se vám dostane do rukou perfektní kousek, který zaujme hravým a zároveň nadčasovým designem, jež vyjadřuje unikátní příběh každého bloku, tužky či gumy. 

Koncept Daily Fiction je výjimečný právě tím, že jednotlivé kousky i kolekce jako celek chtě nechtě upoutají vaši pozornost. Můžou za to originální barvy a tvary, které v regálu v běžném papírnictví prostě nenajdete.

Exkluzivní psací potřeby

Kdo si rád zpříjemní den hravým designem, toho Daily Fiction jistě chytne za srdce. Prim hrají barvy: pastelové, zářivé, neutrální, všechny napříč barevnou škálou. Jejich nespočetné kombinace doplňují originální motivy speciálně navržené jen pro tuto kolekci - od barevných proužků až po abstraktní motivy inspirované vesmírem. 

Pozadu nezůstává ani forma - kolekce zaujme neobvyklým tvaroslovím inspirovaným šestiúhelníkem a materiálové zpracování zahrnující v sobě (nejen) kvalitní papír, samet i nerezavějící ocel. Třešničkou na dortu je pak metalická či třpytivá úprava jednotlivých kancelářských potřeb. Kombinace barev, tvarů a materiálů vynesla Daily Fiction dokonce vítězství v prestižní Design Awards 2017.

01_Normann_Copenhagen_Daily_Fiction_07-1-1254x871

Pokud jste se do Daily Fiction zamilovali na první pohled (jako my všichni v DesignVille), nebojte se zahájit výkrmnou kúru. Věřte, že vaší figuře do plavek neuškodí a naopak dokonale uspokojí vaše vizuální chutě a tvůrčí touhy.

Ste zo Slovenska? Prejdite na Daily Fiction exkluzívne na DesignVille

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít