Vítání jara

Vítání jara

16.04.
2018

Kristina Lund

Teplé a slunečné počasí, kvetoucí stromy a vůně jara ve vzduchu láká obléknout náš interiér do světlých, pastelových odstínů. Vybrali jsme pro vás ty nejkrásnější jarní produkty z DesignVille - na vás je jen vybrat si pro sebe ten pravý kousek.

Jak v rozkvetlém sadu

Na jaře se po dlouhém zimním spánku probouzí naše kreativita. Dejte tvůrčí síle volný průchod a vyzdobte svůj domov křehkými tóny růžové a meruňkové, která evokuje voňavé kvetoucí stromy. Vyberte si některý z našich doplňků nebo se rovnou pusťte do tapetování ložnice či dětského pokoje!

kolaz-pink

  1. Stolek DLM od HAY v pudrově růžovém odstínu využijete jako konferenční nebo odkládací stolek. DLM je navíc lehoučký a velmi snadno se přenáší díky praktické rukojeti.
  2. Závěsná lampa Ambit od Muuto v odstínu Rose rozzáří každé jarní ráno a přidá špetku hravosti do vaší kuchyně nebo nad jídelní stůl.
  3. Vliesová tapeta Grazia 2746 od švédské značky BoråsTapeter s motivem květin je jako stvořená do dívčího pokojíčku. Podívejte se pozorně, najdete v jejím motivu usměvavé tváře?
  4. Koš Restore Rose Melange od Muuto s příjemným plstěným povrchem se bude hodit na časopisy, hračky nebo jiné drobnosti. Koš je navíc vyroben recyklovaných PET lahví.
  5. Džbán na vodu Emma od značky Stelton v novém odstínu Terracotta vám zpříjemní každé stolování.
  6. Mísa Shades od Muuto z keramického jílu v odstínu rose na první pohled zaujme svým vzhledem s rovnými ploškami. Do misky nasypejte sušenky nebo ovoce a dopřejte si stylovou jarní svačinu.
  7. Věšáky The Dots od Muuto ozdobí každou stěnu. Růžový odstín dusty pink rozzáří vaši předsíň, navíc můžete vybírat ze čtyř velikostí nebo je navzájem kombinovat.
  8. Skořepinová židle Beetle od Gubi v barevném provedení sweet pink je jako stvořená pro jarní dny.
  9. Ikonická váza Aalto od Iittala v neobvyklém odstínu salmon pink vhrá barevné odlesky do svého okolí a s kyticí narcisů vás téměř přenese na rozkvetlou louku.
  10.  Pastelový drátěný koš od Menu se stane vaším praktickým a stylovým pomocníkem, se kterým už pořádek nebude žádný problém.
  11. Měkoučká světle růžová deka Tint od Normann Copenhagen z kartáčované jehněcí vlny vás zahřeje v chladnějších podvečerech.
  12. Sada plechových dóz Terrazzo Rose od Ferm Living skryje všechny vaše drobnosti, navíc je budete mít vždy po ruce.
  13. Růžová dětská židle Little Architect od Ferm Living se bude vyjímat v holčičím pokoji a ocení ji každá malá princezna.
  14. Se starorůžovým hrníčkem Sarjaton Letti od Iittala se budete těšit na každé ráno.

Jarní tóny

Přivítejte jaro s pastelově zelenou a modrou barvou, které k jaru neodmyslitelně patří a po dlouhé zimě prozáří každý pokoj.

kolaz-green

  1. Výrazná závěsná lampa Gubi Semi 47 v tlumeném modro-šedém odstínu se stane dominantou každého pokoje, nejlépe vynikne nad jídelním stolem.
  2. Věšák Curve Hook od Normann Copenhagen ve světloučkém mint provedení využijete na kabáty v předsíni nebo třeba na utěrky v kuchyni.
  3. Lampa Ambit od Muuto v zelené barvě se stane zajímavým barevným detailem v interiéru. Můžete zkombinovat několik lamp Ambit pro dosažení výraznějšího efektu.
  4. Vliesová tapeta Spring Twig 5257 od Engblad&Co vykouzlí kousek švédské jarní přírody u vás doma.
  5. Díky praktické stolní lampě Buddy light green od Northern s držákem na tužky budete mít všechny své psací potřeby pohromadě.
  6. Tác Kaleido od Hay ve veselém mint odstínu kombinujte s dalšími barevnými tácy z této kolekce. Využijete ho například jako odkládací místo na klíče v předsíni.
  7. Co takhle nahradit jednu z kuchyňských židlí zelenou kráskou Fiber Side Chair od Muuto?
  8. Polštář Salon Cushion Beetle od Ferm Living s vyšívaným motivem brouka si zamilujete kvůli jeho neotřelému designu.
  9. Mlýnky na sůl a pepř Bottle od Menu v barvě moss green s víčkem z ořechového dřeva se stanou nepostradatelnými pomocníky při vaření.
  10. Velký mentolový koš Wire Basket od Ferm Living se vám bude hodit na prádlo, polštáře i hračky. Pokud k němu dokoupíte víko, poslouží jako konferenční stolek.
  11. Vlněný zelenkavý koberec Oona od Normann Copenhagen není ani kulatý, ani hranatý. Zato je ale velmi pohodlný a měkoučký.
  12. Dřevěná jídelní židle Nerd od Muuto v petrolejové barvě zaujme neobvyklým napojením sedáku a opěradla. Bude se vyjímat v interiéru zařízeném v tlumených barvách.

Ste zo Slovenska? Prejdite na Vítame jar

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít