Inspirace na vánoční dárky

Inspirace na vánoční dárky

12.11.
2017

Katka Horáková

Na první pohled se šest týdnů může zdát jako dlouhá doba. Když ale řekneme, že přesně za tak dlouho jsou Vánoce, možná vám trochu naskočí husí kůže. Však to všichni dobře známe - dárky, úklid, dekorace, cukroví. V DesignVille si chceme předvánoční čas i užít a doufáme, že vy si ho užijete s naším vánočním speciálem.

Připravili jsme pro vás nový vánoční rozcestník, který vám usnadní výběr vánočních dárků. Vedle tipů na dárky pro ženy jsme připravili i nápady na dárky pro muže a inspiraci na dárečky pro děti. Nechybí ani výběr pro krásný advent a inspirace na stylové sváteční stolování. Zkrátka, najdete zde široký výběr dárků, které můžete filtrovat podle ceny či značky.

Vánoční rozcestník DesignVille

Vánoční dárky - rozcestník

Pokud vás výběr dárků přivádí do křeče už teď, vyřešte to jednoduše a elegantně! Dárkové poukazy v různých hodnotách potěší ty, kteří si raději svůj designový dárek vyberou sami, třeba až po Vánocích. Poukaz vám přijde přímo na email (což jistě potěší i zapomětlivé Ježíšky). 

Začněte se tedy na Vánoce těšit spolu s námi a každý týden očekávejte novou dávku stylových nápadů a tipů na ty nejkrásnější štastné a veselé!

P. S. Chcete, aby vám žádná vánoční inspirace neutekla? Sledujte náš Instagram!

Ste zo Slovenska? Prejdite na Inšpirácia na vianočné darčeky

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít