Soutěž o ceny z našeho e-shopu

Soutěž o ceny z našeho e-shopu

19.05.
2014

Katka Horáková

Ve spolupráci s webovým magazínem Designportal.cz jsme připravili soutěž, ve které můžete vyhrát jednu ze tří designovek z našeho e-shopu. Soutěž trvá do neděle 25. května 2014.

Aktualizace: soutěž skončila 25.5.2014. Hlavní výhru obdrží Olga Čelišová, na druhém a třetím místě se umístili Jaroslav Beneš a Ivana Havelková. Výhercům gratulujeme a děkujeme všem, kteří se zúčastnili!

Soutěž trvá do neděle 25. května 2014 a její pravidla, včetně dvou otázek, na které je potřeba odpovědět, najdete na stránce se soutěží na Designportal.cz.

A o co hrajeme?

1) Vítěz soutěže získá tuto krásnou, ručně foukanou vázičku Silent z kouřové zabarveného skla, od dánské firmy Muuto. Design Andreas Engesvik.

Vázička Silent od Muuto

2) Druhou cenou jsou roztomilí roboti, které do sebe můžete vkládat jako matrjošky poslouží jako stylová dekorace nebo jako hračka pro děti (od 5 let). Originální retro grafika je dílem Ingely P. Arrhenius.

Roboti matrjošky - retro grafika

3) Pokud rádi pijete sypaný čaj nebo víte o někom, komu by čajové sítko Tea Egg od Normann Copenhagen udělalo radost, tak také nezapomeňte soutěžit - dáváme ho za třetí místo. Čajové sítko Tea Egg se navíc pyšní oceněním Red Dot Award 2013 za design (autor: Made by Makers).

Čajové sítko Tea Egg

Své štěstí můžete zkusit zde: stránka soutěže na Designportal.cz. Držíme vám palce!

Starší komentáře

  • 1

    Barbora Grünwaldová (Photographyasmyhobby) , 23.05.2014 (14:44),

    Krásné ceny, tak zkusím štěstí :-)

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít