DesignVille má nově slovenský e-shop

DesignVille má nově slovenský e-shop

19.09.
2016

Lucie Čačalová

DesignVille roste jako z vody a rozšiřuje pole své působnosti i za hranice. Slovenští zákazníci nyní mohou vybírat zboží ve slovenštině a nakupovat v eurech na adrese www.designville.sk.

Milujeme skandinávský design a jsme proto rádi, že ho nyní můžeme nabízet také zákazníkům na Slovensku. Na nově spuštěné verzi webu DesignVille.sk mohou slovenští zákazníci pohodlně nakupovat ve své mateřštině a hlavně platit v eurech. 

Jak je to s doručením zboží?

Zboží si na Slovensko můžete nechat doručit dvěma způsoby. Nákup si buď můžete vyzvednout na pobočce Uloženky v Bratislavě (Uloženka Bratislava, Nobelovo námestie 5, 85101) každý pracovní den od 11 do 19 hodin, anebo si zboží nechat přivést přímo domů zásilkovou službou DPD a to už do dvou dní od objednání (v případě zboží skladem). V případě nákupu zboží nad 300 € je doprava zdarma, jinak je zpoplatněna 3 € při vyzvednutí na Uložence nebo 8 € při zásilce DPD. 

A jelikož je to z Bratislavy do Brna jen hodinka cesty, samozřejmě zde stále zůstává možnost vyzvednout si zboží osobně v našem showroomu na ulici Vodova 68 v Brně - Králově Poli. Bližší informace o nákupu na Slovensko se dozvíte v sekce Vše o nákupu

Jaké jsou možnosti platby na DesignVille.sk?

Na výběr je platba kartou online, bankovní převod nebo dobírka. V případě, že si zboží vyzvednete v našem showroomu, můžete platit hotově v Kč anebo platební kartou.

Jak se dostanu na slovenskou verzi webu?

Slovenský DesignVille najdete na www.designville.sk anebo se přepněte pomocí tlačítka v horní liště stránky. 

Kam se mám obrátit v případě potřeby?

V případě dotazů se na nás neváhejte obrátit. Všechny kontakty najdete v sekci kontakty.

Jaké zboží na DesignVille.sk najdu?

Na slovenské verzi DesignVille najdete úplně totožné zboží, jako v českém eshopu - nebudete tedy ochuzeni o jediný kousek severských stylovek. Počíst si můžete i na našem blogu, kde pro vás připravujeme zajímavé články ze světa DesignVille a skandinávského designu obecně. 

Aby vám nic neuniklo, přihlašte se k odběru novinek emailem dole v patičce stránky na DesignVille.sk.

Pokud tedy nakupujete skandinávský design ze Slovenska, rádi vás uvidíme na DesignVille.sk. Věříme, že vám tato novinka zpříjemní vybírání krásného designového zboží a těšíme se na vaše reakce či nápady na zlepšení.

P.S. Samozřejmě nás stále sledujte na facebooku a instagramu!

Ste zo Slovenska? Prejdite na DesignVille má novo slovenský e-shop

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít