Pražský byt plný organických tónů a klidu

Pražský byt plný organických tónů a klidu

26.01.
2024

Eliška Koukalová

Podívejte se s námi do krásného bytu v pražském Karlíně, ze kterého přímo dýchá skandinávská estetika. Minimalistický mezonet se proměnil pod taktovkou týmu Ateliéru Monday, se kterými jsme spolupracovali už i na několika předchozích projektech.

Velkorysé sedáky modulární pohovky Cosima od Bolia, skulpturální tvarosloví křesílka Hippo od Norr11, oblý ottoman Rico nebo křeslo Margas vyzařují pohodlí a klid. Od prvotního nastínění ze strany Ateliéru Monday jsme tušili, že tenhle projekt bude kouskem Skandinávie v Praze. 

ELLE-Decor-Honza-Zima-01

Koncepce otevřeného mezonetu s dominantním, organickým schodištěm a důrazem na světlé i zemité tóny nastolila poměrně jasnou paletu barev, se kterou Ateliér Monday umně pracuje a která je i nám velmi blízká. Byt Ortnerových, slavného fotografa Andrease a úspěšné modelky Viktorie, odráží jak jejich životní styl, tak oblíbené destinace – Kodaň a Paříž, což se v interiéru povedlo odzrcadlit. Co myslíte?

ELLE-Decor-Honza-Zima-04

Při pohledu na jídelnu nelze neobdivovat dostatek přirozeného světla, které se rozléhá místností. Volbu vzdušného designu lamp Balloon od Bolia tedy jen kvitujeme. Krásně se potkávají s tóny obrazu umělkyně Lucie Jindrák Skřivánkové, který osvětluje dvojice lamp Vuelta od Ferm Living. 

ELLE-Decor-Honza-Zima-02

 

ELLE-Decor-Honza-Zima-03

Krásné snímky interiéru vznikly ke článku v české Elle Decoration, pro kterou je vyfotil Honza Zima

Ste zo Slovenska? Prejdite na Pražský apartmán plný organických tónov a pohody
Shopping from the EU? Switch to Prague apartment full of organic tones and tranquility

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít