Pohodlí na míru s pohovkou Mags

Pohodlí na míru s pohovkou Mags

23.01.
2020

Dominika Švandová

Pohovka je středobodem každého obývacího pokoje. A také místo pro odpočinek s knihou, filmovou noc, posezení s rodinou i veselé večery s přáteli. Hledáte takovou, která vám poskytne oporu a komfort v každé z jmenovaných situací? Představujeme vám kolekci modulárních pohovek Mags od HAY.

Kolekce pohovek Mags dánské značky HAY byla navržena s cílem poskytnout maximální komfort v podobě sezení, které si můžete zcela přizpůsobit svému vkusu i potřebám. Optimální pohodlí a zároveň dlouholetou životnost pohovky zajišťuje pevná konstrukce, která je pokryta vrstvou husté výplně. Hluboká sedadla a snížené opěrky vytváří otevřený prostor pro příjemný odpočinek. 

Mags Sofa HAY

Elegantní Mags nebo ležérní Mags Soft?

Základem kolekce je Mags Sofa charakteristická svým jednoduchým designem bez nadbytečných detailů. Jde o pohovku, která se řadí do skupiny modulárních sedacích souprav a z široké škály funkčních modulárních jednotek je tak možné sestavit pohovku na míru. Je jen na vás, zda bude jednoduchá, otevřená, rohová s orientací napravo, rohová s orientací nalevo, zda bude tak akorát pro dva nebo se na ní pohodlně poskládá celá rodina.

 

Mags Sofa HAY

Mags Sofa HAY

Nic z výše zmíněných předností nepostrádá ani další z řady Mags – Mags Soft. Díky zaobleným hranám a měkkým polštářům je však jemnější a uvolněná, zatímco neztrácí na kráse. Právě Mags Soft můžete nyní otestovat i v našem brněnském showroomu, tak se k nám zastavte! 

Mags Soft HAY

Mags Soft HAY

Ve vašem stylu

Vedle vysoké flexibility modulového designu vám umožní vtisknout pohovce vlastní osobnost také pestrá nabídka čalounění. Vybírat můžete nejen z několika typů vysoce kvalitních textilií v různých barevných provedeních, ale také z několika kožených variant. Pohovku si tak poskládáte a přizpůsobíte svému vkusu do posledního detailu. 

Mags Soft HAY

Prohlédněte si kolekci Mags, kde najdete několik možných variant pohovky, nebo se přijďte podívat do našeho showroomu a vyzkoušejte pohodlí sedačky Mags Soft na vlastní posezení. 

 

Ste zo Slovenska? Prejdite na Pohodlie s pohovkou Mags

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít