Novinky z Milána: Muuto

Novinky z Milána: Muuto

18.04.
2019

Anežka Přikrylová

V Miláně se před několika dny odehrála designová událost roku - veletrh Salone del Mobile. Úplné novinky tam představila i naše oblíbená značka Muuto. Podívejte se, které z nich už seženete na DesignVille.

Nábytek Linear z dubového dřeva

Kolekce nábytku Linear se rozrostla o dřevěnou variantu. Zatímco ocelové minimalistické lavice a stoly jsou vhodné především na zahrady nebo terasy, nové kousky z dubového dřeva oceníte v interiérech. Výhody jejího předchůdce, jako snadná údržba nebo propracované detaily, však zůstávají.

linear wood

Nové židle Oslo

Pokud jste si oblíbili design pohovek a křesílek Oslo, máme pro vás dobrou zprávu. V kolekci nově najdete také polstrované židle, které dokonale doplní třeba kuchyšký kout nebo konferenční místnost.

oslo side chair

Otočné lampy Ambit

Před nedávnou dobou Muuto uvedlo zatím nejmenší model svých oblíbených závěsných lamp Ambit s průměrem 16,5 cm. Vzhledem k oblíbenosti a nadčasovosti lamp však není divu, že vsadili na další novinku. A tak si už nyní můžete objednat také nástěnnou lampu Ambit. Ta má nejen otočné rameno, ale také samotné stínítko si můžete natočit podle vašich potřeb. Díky tomu lampu ocení v ložnici nebo obývacím pokoji zvlášť nadšení čtenáři nebo domácí kutilové.

Ambit-wall-lamp

Stolky, které jsou vždy při ruce

Otočné lampy ale rozhodně nejsou poslední praktickou novinkou, kterou značka Muuto v Miláně představila. Přenosný stolek Relate chytře pasuje k pohovkám nebo křesílkům, a tak uleví všem, kteří si potřebují někam odložit notebook, aby rychle vyřídili maily, nebo když už nezbývá místo na občerstvení pro návštěvu. Stolek Relate se snadno přenáší a díky svému minimalistickému designu zbytečně nezasahuje do prostoru. Fantazii se meze nekladou, a tak je jen na vás, jak hlavní výhody stolku Relate využijete.

Relate stolek

Už máte svého favorita? Sledujte naše novinky, aby vám neunikly ani další produkty, které jsme v Miláně objevili.

Ste zo Slovenska? Prejdite na Novinky z Milána: Muuto

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít