Novinky v tapetách na DesignVille

Novinky v tapetách na DesignVille

08.10.
2019

Dominika Švandová

Máloco změní interiér tak, jako zajímavá tapeta. Pomocí tapet můžete kompletně změnit výraz každé místnosti, rozzářit ji pestrými barvami, nebo naopak zútulnit jemným motivem v teplých tónech. Pojďme se společně podívat na ty nejnovější, které na DesignVille pořídíte.

Hra vzorů a barev

Ty nejkrásnější barvy pro vaše zdi najdete v kolekci Coloured by Studio Engblad švédské značky Engblad & Co – v kolekci, která zkoumá barvy, vzory a jejich vzájemnou interakci. Sedm vzorů a celkem 30 různých barevných variací vybralo Studio Engblad s ohledem na to, jak jednotlivé barvy působí na lidskou psychiku. Teď už stačí, abyste si vybrali ten správný motiv a odstín přesně pro vás.

Coloured by Studio Engblad

Branches

Stripe&arch

Ferm-Living-Animals-blue

Fig

Moderní elegance 

Moderní a sofistikovaný. Takový bude váš domov s tapetami Modern Spaces od Engblad&Co. Tapety jsou skandinávskou interpretací evropského stylu a přináší řadu vzorů v tlumených odstínech béžové, zelené a tmavě modré. Najdete zde jemné, jednobarevné tapety, které nechají vyniknout dalším prvkům v místnosti, i přírodní a geometrické motivy, kterým ani jejich výraznost neubírá na nadčasové eleganci. 

UrbanJungle

Dancing Crane

Waterfront4561

Skyline-2

Plaza

Nejen do dětského království 

Vykouzlete z dětského pokoje dokonalé útočiště pro své děti. Ať už jde o dětské tapety, nebo nábytek vytvořený přímo na míru malým dětem, s Ferm Living nešlápnete vedle. Jednou z novinek Ferm Living jsou dětské tapety z kolekce Koala – tapety se zvířátky lezoucími po stromech ve dvou neutrálních barvách. 

Motivy zvířecí říše nechybí ani v kolekci, která vznika ve spolupráci s britskou ilustrátorkou Katie Scott. Tapety zaujmou detailně propracovanými přírodními motivy, které jsou pro autorku charakteristické. Díky střídmému pojetí barev navíc nic nebrání tomu, abyste tapety použili jak v dětském pokoji, tak i v dalších částech interiéru. 

Ferm-living-Panda2

Ferm-Living-Shells

Ferm-Living-Animals

Ferm-Living-Trees

Kolekce tapet Lines představuje snadnou cestu k oživení místnosti i pro ty, kteří chtějí v interiéru zachovat jednoduchost. Jemné geometrické vzory se zlatými liniemi jsou elegantní a nadčasové. Kolekce se nově rozšířila o tmavě šedý odstín (graphite) a teplou béžovou (cashmere). Dohromady tak můžete vybírat hned z šesti barevných provedení. 

Ferm-Living-Lines

Tapety geometrické, květinové, abstraktní, dětské nebo jednobarevné – na DesignVille je opravdu z čeho vybírat. Prohlédněte si celou nabídku designových tapet

Ste zo Slovenska? Prejdite na Novinky v tapetách na DesignVille
Shopping from the EU? Switch to New wallpapers at DesignVille

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít