Novinky od Muuto, podzim 2017

Novinky od Muuto, podzim 2017

23.10.
2017

Tereza Šimáčková

Z novinek od Muuto na nás dýchá čistota, jednoduchost a v případě židlí Loft taky trochu nostalgie. Přesvědčte se sami o tom, jak zapadnou nové kousky od Muuto do různých interiérů prostřednictvím inspiračních fotografií.

Budiž světlo 

Co očekáváte od pracovní lampy? Podle mě by se hlavně měla dát natočit tak, aby osvětlovala pracovní plochu, nikoliv váš obličej. Když navíc zvládne měnit intenzitu záření, má body navíc. Není totiž tma jako tma. A pak taky musí dobře vypadat. Tip Lamp od Muuto splňuje všechno.

tip_lamp02

tip-lamp_01

Něco na tom tácku bude

Primárně slouží tác k přenosu většího množství sklenic a hrnků z bodu A do bodu B. Ve filmech na něm servírují snídaně do postele. Skvěle vypadající tácy využijte jako dekoraci -  o Vánocích na ně naaranžujte ozdoby nebo chvojí a na jaře je doplňte třeba vázičkami s lučním kvítím. O originální parádu na váš stůl bude postaráno celý rok. Platform Tray vypadá vypadá krásně i sám o sobě.

tac01

Přesun ze školních lavic k jídelním stolům

Židle Loft Chair mají čistý, jednoduchý, poctivý a lehce industriální design. Nápadně připomínají židle, na kterých jsme za našich mladých let sedávali ve školních lavicích. Pomocí kombinace různých barev konstrukce a sedáků vytvoříte u svého jídelního stolu osobité posezení, které bude ladit s lampou, se stolem a třeba i s obrazem, který vám visí na zdi.

loft03

loft01

loft02

loft04

Modrá je dobrá, ale jen růžová to může být

Ekologický Koš Restore z plsti, která se vyrábí z vláken recyklovaných PET lahví je teď vedle modré, šedé, tyrkysové, červené a dalších barvách.

restore4

restore2

Nebojte se rozmáchnout

Stoličky dopřejí malířům, stylistům nebo architektům větší volnost pohybu při sezení. A tak se nad svými skicami můžou pořádně rozmáchnout. Nemusíte být zrovna umělec, abyste si dopřáli totéž. Fiber Stool má lehce tvarovaný pohodlný sedák a několik barevných variant.

Stoličky Fiber

Mít tak bar

Člověk by si kvůli barovkám Fiber nejraději přikoupil bar anebo alespoň barový pult, aby je měl kam postavit. Muuto nabízí Fiber Bar Stool v několika barevných variantách.

barovka01

barovka02

barovky_tac01

 

Ste zo Slovenska? Prejdite na Novinky od Muuto, jeseň 2017

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít