Novinky Hay na DesignVille

Novinky Hay na DesignVille

20.10.
2015

Katka Horáková

Novodobé designové ikony, které nově najdete v našem eshopu, ale také čerstvé novinky od značky Hay - pojďme se na ně mrknout.

Stolky DLM

Stolky DLM (Don't Leave Me) vznikly jako protiklad k mnohdy těžkým a nemobilním konferenčním stolkům. Tyto lehké a přitom stabilní stolečky s rukojetí můžete používat na kafčo či časopisy a podle potřeby si je prostě poponášet po bytě. Odkládací stolek DLM bude pro váš klasický konfereční stolek dobrým parťákem. Stolky z lakovaného kovu se vyrábí v několika barvách, ať už si vyberete jakoukoli, stolek dodá interiéru mladistvý prvek.

Stolky DLM od Hay

Stocky Don't Leave Me od Hay

Stoličky a kresla Hee

Jídelní a barové židle, stejně jako křesla z kolekce Hee, které pro dánskou značku Hay navrhl designér Hee Welling, mají moderní a sebevědomý výraz. Pohrávají si s archetypem židle / křesla a jednotlivé linky křesla tvořené 11 mm silnými kovovým dráty přetváří vizuální podobu do jakési kresebné skici. Nábytek Hee je oblíbený pro svojí vizuální lehkost a vzdušnost a také velmi rozumnou cenu. Přehoďte přes něj kožešinku nebo jej doplňte polštářkem pro větší pohodlí. Vzhledem k provedení z lakovaného kovu můžete nábytek používat i v exteriéru - v teplejších dnech bude vaším společníkem na terase, balkoně či vaší zahradě.

Židle Hee Chair od Hay

Křesla Hee Lounge Chair od Hay

Zrcadlo Strap

Pro zrcadla na pásku máme slabost a zrcadlo Strap od Hay je navíc cenově dostupným kouskem. To z něj dělá jasného adepta pro vaši stylovou koupelnu či předsíň.

Věšáky Hook

Věšáky Hook jsou mistrovským řemeslným kouskem. Jsou ohýbané z jednoho kusu dřeva. Konce tak vytvářejí 2 věšáčky a na obloukovou část si můžete pohodně odložit třeba klobouk. To, že upevnění na zeď zůstává po montáži zcela skryto, patří k dobrému tónu snad všech kvalitních skandinávských věšáků. Věšáky Hook jsou výsledkem spolupráce značky Hay a londýnského designérského studia, které vede britský designér Sebastian Wrong (brand Wrong for Hay).

Věšáky Wrong for Hay Hook

Stojan na papírové utěrky Porter

Ve Skandinávii vědí, jak i z obyčejných předmětů denní potřeby udělat krásnou stylovku, kterou nebudete muset nikam schovávat, nýbrž ji hrdě vystavíte. Dřevěný stojan na kuchyňské utěrky Porter má jednoduchou a přitom geniální konstrukci. Horní část stojánku napřímíte, když potřebujete vyměnit roli a poté natočením opět roli zafixujete. Pootočený konec současně slouží jako držátko pro snadné přenášení stojanu.

Stojánek na kuchyňské papírové utěrky Porter

Obaly na notebooky a tablety Quilt Sleeve

Jestli nás ze sortimentu Hay něco opravdu hodně baví, pak jsou to prošívané obaly Quilt Sleeve. Měkounké obaly, v nichž bude váš notebook nebo tablet jako v peřince. Naše MacBooky už nenosíme v ničem jiném. Náš tip na vánoční dárek!

Obal na tablet Quilt Sleeve

Další stylové kancelářské doplňky

Hay stylové doplňky opravdu umí a výjimkou nejsou ani kancelářské předměty. Chcete nůžky zlaté, mosazné nebo v syrové industriální estetice? Chcete řemeslně dokonalá rovná nebo trojúhelníková pravítka s precizním potiskem? Vaši stylovou kancelář si doplňte hodinami Analog a praktickými tácky Kaleido.

Nůžky Phi Scissors od Hay

pravítka Hay

A tím zásoba stylových novinek od Hay rozhodně nekončí. Chcete-li vidět víc, mrkněte na náš e-shop na další krásné věci od Hay nebo se inspirujte výběrem na našem Pinterestu.

Zdroje fotografií:

1) Archiv výrobce 2a) via Trendenser 2b) via Prodesign 3a) via The Little Design Corner 3b) via Interieur Design 4a) Stadshem 4b) Lisbet-e 5a) Lily.fi 5b) April and May 6a) Archiv výrobce 6b) Homeadore 7) via Coco Lapine Design 8-10) Archiv výrobce 11) Little Town Life 11) Archiv výrobce 

Ste zo Slovenska? Prejdite na Novinky Hay na DesignVille

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít