Nové reproduktory Vifa

Nové reproduktory Vifa

04.06.
2019

Monika Kudličková

Slate is the new black. To je aktuální heslo značky Vifa, která na trh uvedla nové exkluzivní barevné provedení svých produktů. Mimo jiné předvedla další funkce, které tyto reproduktory nové generace posouvají na zcela novou úroveň.

Vifa Copenhagen a Stockholm: generace 2.0

Řada Copenhagen a Stockholm druhé generace je obohacena o dvě výjimečná tlačítka. Jedním z nich je Vifa®LINK na zadní straně, které umožňuje propojit reproduktory jedním stisknutím. Tato funkce je tak skvělým pomocníkem v případě využívání více reproduktorů po celém bytě. Díky tlačítku Vifa®PLAY, nacházejícím se na přední straně, pak můžete během vteřiny přepnout na jednu ze tří oblíbených rozhlasových stanic, které si do zařízení předem naladíte.

Vifa

Vifa

Šest odstínů hudby

Představení nové generace znamená i přidání dvou nových barevných odstínů. Podceňovaná, ale seversky elegantní borovicově zelená a klasická, přesto naprosto módní horsky modrá od tohoto okamžiku doplňují kompletní barevnou řadu.

Vifa

Vifa

Vifa

Vifa

Vifa

Slate is the new black

Mimo to vzniklo zcela nové atraktivní barevné provedení - břidlicově černé. To nahradilo antracitově šedou u modelů Copenhagen, Stockholm i Oslo a projevil se i u Helsinek. Tento neutrální a přesto elegantní tón čerpal inspiraci pocházející z břidlice, přírodního materiálu, který spojuje jemnou strukturu se skutečnou silou. Břidlice je produktem nepřetržitého procesu usazování jílu, hlíny a dalších organických materiálů severské přírody. Barva je tedy od začátku do konce věrná silným severským kořenům, které jsou nedílnou součástí DNA značky.

Vifa

Vifa

Vifa

Aplikace VIFA HOME

Pokud dáváte přednost ovládání z aplikace, preferujete svá vlastní nastavení nebo chcete streamovat - to všechno lze spravovat pomocí aplikace VIFA HOME. Tato bezplatná platforma nabízí okamžitý přehled hudebních zařízení Vifa ve vaší domácnosti. Lze v ní ovládat streamovací služby Spotify, QQ Music nebo TuneIn nebo ji propojit s televizorem, smartphonem, tabletem, USB flash diskem nebo jakýmkoliv dalším hudebním serverem. Aplikace je neuvěřitelně jednoduchá, přehledná a intuitivní. Vždy tak můžete mít nastavení atmosféry ve všech místnostech ve svých rukou a to přímo doslova. 

Novinkou je ovládání ladění zvuku a kompenzace umístění reproduktoru. Například někteří zákazníci dávají přednost umístění Stockholmu vysoko a vzhůru nohama, zapnutím funkce SWAP obnoví nabídku správného stereofonního obrazu. 

Vifa

Aplikace je k dispozici pro iPhone / iPad a Android.

Ste zo Slovenska? Prejdite na Nové reproduktory Vifa

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít