Nejkrásnější vázy jsou z DesignVille

Nejkrásnější vázy jsou z DesignVille

27.03.
2018

Kristina Lund

Snad každá žena ráda dostává květiny. Ty se nejlépe vyjímají v jedinečné váze, která podtrhne jejich půvab. Proto jsme pro vás vybrali a nafotili jarní fotografie s našimi vázami, kterými můžete udělat radost sami sobě nebo je darovat svým blízkým.

Stockholm Aquatic

Výrazné vázy Stockholm Aquatic od Stelton jsou inspirované měnícími se odstíny Baltského moře v průběhu celého roku. Jsou vyrobené z leštěného hliníku, potažené smaltovanou vrstvou a každý kousek je ručně dokončený. Vázy Aquatic pro Stelton navrhlo švédské designérské duo Bernadotte & Kylberg, které za kolekci získalo ocenění Red Dot Award 2015 jako ,,vysoce kvalitní design”.

Krása váz Stockholm nejlépe vynikne s květinami v tlumených zelenkavých a krémových odstínech. Větvičky eukalyptu, olivovník a tulipány budou to pravé. 

Vázy Stockholm Aquatic

Vázy Colour od HAY

Skleněné vázy Colour pro Hay navrhla holandská designérská dvojice Scholten & Baijings. Zaoblený tvar váz je ozvláštněn jemnými grafickými liniemi vyrytými do skla. Tři vázy Colour v různých odstínech a velikostech s jednoduchou květinovou instalací vytvoří kousek jarní přírody přímo u vás doma.

Vázy Colour od HAY

Vázy Colour od HAY

Váza Bump od Tom Dixon

Ručně foukaná váza Bump od britské značky Tom Dixon je inspirovaná chemickými odměrkami a zkumavkami. Vnější část vázy je čirá a vnitřní část tvoří narůžovělé sklo. Váza Bump je výrazným doplňkem sama o sobě, my jsme ji doplnili bílým tulipánem a křehkým růžovým květem pryskyřníku.

Bump Vase Tom Dixon

Bump Vase Tom Dixon

Vázy Silent a další krásky

Tvarově jednoduchým vázám Silent od Muuto nechybí k dokonalosti vůbec nic. Jejich minimalistický design a zaoblené tvary dají vyniknout samotným květinám. Vázy Silent se budou vyjímat s rozkvetlými jarními větvičkami či narcisy a slušet jim to bude i v kombinaci vícero váz.

Menu Folded Vase, Muuto Silent Vase, Tom Dixon Bump Vase

Váza Folded od Menu na první pohled vypadá jako poskládaná z papíru, je však vyrobená z keramického jílu a zaujme díky svému netradičnímu tvaru. Vynikne jak samotná, tak doplněná kyticí květin. My jsme do vázy Folded v růžovém odstínu Taupe naaranžovali rozkvetlé narcisy, které nám provoněly celý showroom DesignVille.

Folded Vase

Vázy z DesignVille

Pojďte přivítat jaro s našimi krásnými vázami! A prozraďte nám, která z nich je váš favorit?

Ste zo Slovenska? Prejdite na Najkrajšie vázy sú z DesignVille

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít