Narozeninové slevy

Narozeninové slevy

10.04.
2022

Katka Horáková

V dubnu slavíme v DesignVille už deváté narozeniny a při té příležitosti celý týden rozdáváme slevy na drtivou většinu sortimentu. Pojďte slavit s námi a udělejte si radost severským designem!

Oslavte s námi naše deváté narozeniny! V týdnu od od 10. do 16. dubna 2023 pořídíte většinu našeho sortimentu se slevou až 20 %. Slevy platí na značky &TraditionBoliaFerm Living, Fritz HansenGubiHAYMuuto, New WorksNormann CopenhagenNorthernVitra a další. A pár kousků najdete i s ještě větší slevou – sleva nad 20 % však platí jen do vyprodání zásob. 

Užitečné informace

Narozeninové slevy trvají od 10. do 16. dubna 2023. Pro uplatnění slevy nepotřebujete žádný poukaz. Zboží, které nebudeme mít skladem vám rádi objednáme. Zálohy na zboží je třeba uhradit nejpozději do pondělí 17. dubna 2023. Na všechny vaše otázky, které se akce týkají, rádi odpovíme na shop@designville.cz, na telefonu +420 730 899 214 nebo na našich facebookových stránkách

Otevřeno i o víkendu

Pokud preferujete osobní výběr designových kousků, jistě vás potěší, že dveře našeho brněnského showroomu zůstanou otevřené i o víkendu. V sobotu se na vás budeme těšit mezi 10-16 hodinou. Při hledání odpovědi na otázku, co konkrétně v showroomu vystavujeme, vám napoví označení na webu k vidění v showroomu.

Ste zo Slovenska? Prejdite na Narodeninové zľavy

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít