Monochromní novinky od Normann Copenhagen

Monochromní novinky od Normann Copenhagen

15.03.
2016

Katka Horáková

Dánský výrobce nábytku, svítidel a doplňků Normann Copenhagen se barev a jejich vzájemného kombinování rozhodně nebojí. Pro letošek však zkusili i opačný přístup a řada dříve mrkatých předmětů jako např. hodiny Watch Me jsou nyní k dostání i v nových monochromních provedeních.

Bell Lampy

Stylové lampy Bell ve tvaru zvonu (viz. titulní foto) jsou nově k dostání v bílé a černé barvě. Společně s původní pískovou a šedou tak máte k dispozici 4 sympatické barevné odstíny a 4 velikosti lampy, které můžete zajímavě kombinovat. 

Hodiny Bold Clock

Jednou z novinek od Normann Copenhagen, která nás hodně baví, jsou hodiny Bold Clock. Hodiny Bold mají silný grafický výraz - vaši pozornost zaručeně přitáhnou pořádně macaté ručičky. Na výběr je ze 3 barevných provedení.

Hodiny Bold od Normann Copenhagen

Hodiny Watch Me

A u nástěnných hodin ještě zůstaneme. Hodiny Watch Me, jejichž tvarosloví vychází z rozevřeného barevného vzorníku, byly doposud vyráběny ve 4 rozpustilých barevných provedeních, která je předurčovala k použití zejména do dětských pokojů. V Normann Copenhagen letos přišli s jednobarevnými verzemi těchto hodin - bílou, šedou, černou a petrolejovou a ty nepochybně oceníte v předsíni, obývacím pokoji, pracovně či kuchyni.

Hominy Watch Me od Normann Copenhagen

Ptáčci Shorebirds

Novinkou v našem sortimentu jsou také dekorační figurky v podobě brodivých ptáčků Shorebirds. Nabízíme je ve 3 velikostech a 3 barevných provedeních - jak si sestavíte ptačí rodinku, je jen na vás.

Dekorační ptáčci Shorebirds od Normann Copenhagen

Modrá, červená a dusty green

Na výraznější barvy došlo u nových provedení stolků Block table a poufů Sumo. Kromě konzervativních provedení v odstínech šedi přibyly nové varianty v tmavě modré, sytě červené a tlumené zelené - tzv. dusty green.

Stocky Block od Normann Copenhagen - nové barvy

Poufy Sumo od Normann Copenhagen

Nebesky modré Pockety

Praktické a vtipné organizéry Pocket v podobě nástěnných "kapsiček" jsou nově v příjemném modrém odstínu Powder Blue.

Tak která z novinek se stane vaším favoritem?

Ste zo Slovenska? Prejdite na Monochromatické novinky od Normann Copenhagen

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít