Harmonie designu a přírody: kolekce květináčů Bau

Harmonie designu a přírody: kolekce květináčů Bau

19.06.
2019

Dominika Švandová

Nejen, že zeleň dokáže osvěžit interiér, také může mít pozitivní vliv na naši životní pohodu a harmonii. A proto jsme rádi, že vám můžeme představit nové květináče a truhlíky z kolekce Bau dánské značky Ferm Living, ve kterých to bude rostlinám různých tvarů, barev i textur opravdu slušet.

Dánská značka Ferm Living představila kolekci stylových květináčů a truhlíků Bau, s nimiž bude ještě jednodušší vnést do venkovních i vnitřních prostor trochu (nebo více) zeleně. Vzhled květináčů, které vznikly ve spolupráci s designérským studiem Herman Studio, je inspirován liniemi a industriálním stylem výtvarné školy Bauhaus. Jejich design je tak nestárnoucí a jen tak neomrzí.

Kolekce květináčů Bau

Kolekce květináčů Bau

Domů nebo ven?

V kolekci najdete jak šikovné truhlíky, tak i elegantní květináče. Svou soukromou oázu klidu si tak můžete vytvořit na balkoně, na terase i v obývacím pokoji. Kolekce je vyrobena z pozinkované oceli se speciální úpravou, která zajišťuje jejich odolnost. Nepříznivých vlivů počasí se proto nemusíte obávat. 

Květináče se skládají ze dvou částí - samotného květináče a zvýšeného podstavce, který jim dodává jejich nezaměnitelný charakter. Na dně nechybí ani dírky pro odtok vody. Snadné a spolehlivé zavěšení truhlíků pak zajišťují dva háčky s kovovým upevněním.

Kolekce květináčů Bau

Kolekce květináčů Bau

Kolekce květináčů Bau

Rostlinám na míru

Barevná škála kolekce je navržena přesně tak, aby nechala vyniknout zeleni. Zároveň nabízí několik variant, které spolu perfektně ladí. V kolekci najdete truhlíky a květináče v temně zelené (Dark Green), tmavě šedé (Warm Grey), černé, tmavě modré (Dark Blue) a tlumené růžové (Dusty Rose). Je tedy jen na vás, jakou barevnou kombinaci zvolíte. Vybírat můžete také podle velikosti. Nechybí květináče pro rostliny menší i pro ty, co se už pořádně rozrostly. 

Kolekce květináčů Bau

Chcete mít doma zeleno? Celou kolekci si můžete prohlédnout zde

Ste zo Slovenska? Prejdite na Nová kolekcia kvetináčov Bau

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít