Do nového roku s novinkami Muuto

Do nového roku s novinkami Muuto

17.01.
2024

Dominika Švandová

Pokud jste do nového roku vstoupili s touhou po změnách, anebo možná jen předsevzetím konečně doladit dlouho opomíjenou část vašeho interiéru, máme pro vás dobrou zprávu. Dánská značka Muuto neotálí, a tak vám můžeme už nyní představit řadu skvělých designovek, kterými doplnila své portfolio.

Dedicate: světlo pro všechny vaše oblíbené činnosti

Splňuje standardy pro práci v kanceláři, ale budete ji chtít mít i doma. Je pohyblivá, ale stabilní. Vhodná k různým činnostem – protože vaše potřeby se v průběhu dne mění. Nová lampa Dedicate je přesně tím, co vám možná chybělo k tomu, abyste se mohli naplno věnovat svým oblíbeným činnostem, ať už je to psaní, kreslení, nebo vaření. 

Muuto Dedicate

Série lamp Dedicate je novou položkou v seznamu úspěšných projektů ve spolupráci značky Muuto a designéra Thomase Bentzena. Ten se při jejím navrhování nechal inspirovat klasickou pracovní lampou, kteří si mnozí pamatují ze škol i kanceláří, a to s cílem vytvořit především funkční a flexibilní kousek pro různá použití. I proto najdete v kolekci několik modelů s různými typy podstavců pro připevnění na stůl nebo na stěnu.

Muuto Dedicate


Arced: severská novinka s kapkou australského stylu 

Prvním společným počinem dánské značky a australského designéra Rhyse Coopera je další ze zcela nových kolekcí zrcadel Arced. Jde o klasický design, který staví na jednoduché skandinávské estetice. Jak už je však u Muuto zvykem, nahlíží na ni novou perspektivou. Skleněná plocha je hluboko zapuštěna v rámu ze smrkového dřeva, které je ošetřeno matným lakem pro zdůraznění přirozené krásy dřeva – ať už zvolíte střídmý odstín šedé, nebo méně obvyklé odstíny zelené a fialové.

Muuto Arced

Muuto Arced

 

Linear: nábytek pro příjemné chvíle venku

Hravá severská estetika vás může doprovázet také v exteriéru díky sérii zahradního nábytku Linear navržené již zmiňovaným Thomasem Bentzenem. Kolekce původně sestávající ze stolů a lavic se postupně rozrůstá s každou sezonou. A pro tu právě očekávanou nabízí drobnější stolky a křesílka, díky kterým si pohodlné venkovní sezení můžete dopřát také na balkoně nebo v příjemném zákoutí vaší zahrady.

Muuto Linear

Muuto Linear

Praktický organizér Arrange Desktop v nové barevné kombinaci nebo vlněný koberec Varjo, který rozzáří místnost sytě žlutou barvou. To jsou některé z dalších kousků, které mezi novinkami od Muuto najdete. Neváhejte je prozkoumat! 

Muuto Arrange


 

Ste zo Slovenska? Prejdite na Do nového roka s novinkami Muuto
Shopping from the EU? Switch to Novelties from Muuto

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít