Další přírůstky do kolekce Fiber

Další přírůstky do kolekce Fiber

09.01.
2018

Tereza Šimáčková

Dnes už ikonická rodinka designových skořepinových židlí Fiber od dánské značky Muuto se rozrůstá o nové kousky! Už na konci minulého roku do jejich řad přibyly nízké a barové stoličky, které nesou typický minimalistický design celé kolekce. Pojďme si je představit.

Univerzální kousek

Kolekce židlí Fiber, kterou pro značku Muuto vytvořilo kodaňské designérské duo Iskos-Berlin patří již v dnešní době k jednomu z jejích bestsellerů. Světově oceňovaní designéři Boris Berlin a Aleksej Iskos se při navrhování židlí Fiber snažili pro tento každodenně využívaný kus nábytku vytvořit co nejjednodušší design založený na kvalitních a odolných materiálech.

Spojili se proto s předními výrobci nábytku a pro sedáky židlí vybrali naprosto inovativní, biologicky rozložitelný materiál, který obsahuje až 25% dřevěných vláken a dal tak celé kolekci i její jméno.

Židle Fiber

Právě použitím kvalitních přírodních materiálů (kromě plastu s přidáním dřevěných vláken také kůže, masivní dřevo a lakovaný kov) se podařilo stvořit naprosto univerzální kus nábytku, jehož minimalistický a přitom ikonický vzhled se snad nikdy neomrzí, poskytne maximální komfort a díky široké škále možností podnoží a materiálů skvěle zapadne do každého interiéru.

Židle Fiber

Přichází stoličky

Stoličky Fiber

Novinkou, kterou Muuto představilo pro tuto sezónu je celá řada barových a nízkých stoliček, které odkazují na původní jedinečný design kolekce Fiber. Podobně jako u židlí můžete u stoliček vybírat z celé řady materiálů sedáků a variant podnoží, které jsou k dispozici v provedení ze dřeva nebo lakovaného kovu. Barové stoličky jsou navíc dostupné ve dvou výškách a designu s opěrkou nebo bez.

Stoličky Fiber

Ať už máte doma skupinku židlí Fiber a rádi byste je rozšířili také o barovky, nebo chcete svůj interiér vybavit prvním přírůstkem z této kolekce, můžeme vám zaručit, že vás tyto designové kousky nepřestanou bavit a budou vám sloužit dlouhá léta. Pro inspiraci nezapomeňte prozkoumat celou nabídku kolekce Fiber.

Ste zo Slovenska? Prejdite na Ďalšie prírastky do kolekcie Fiber

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít