Designové novinky z IMM Cologne: na co se těšit v nové sezóně

Designové novinky z IMM Cologne: na co se těšit v nové sezóně

17.01.
2019

Anežka Přikrylová

Vydali jsme se načerpat inspiraci na mezinárodní veletrh interiérového designu IMM do Kolína nad Rýnem. Co nás nadchlo a jaké novinky nachystaly naše oblíbené značky na další sezónu? Podívejte se s námi!

A začneme rovnou dobrými zprávami. Dánská značka Muuto do svého portfolia přidává venkovní nábytek. Na veletrhu představila jeho první kolekci Linear Steel Series. Rozrůstá se také sada svítidel Ambit, které u nás už brzy pořídíte i v průměru 16,5 cm. A nakonec je tu i nové křeslo Cover, které doplňuje sérii židlí stejného jména.

IMM Cologne

Oblíbený policový systém String bude nově k dostání v teple šedém odstínu „new beige“. Kromě toho značka představila šíři využití policového systému na různé účely v různých částech domácnosti.

IMM Cologne

IMM Cologne

U Normann Copenhagen nás zaujaly především židle Studio s výrazným rámem.

IMM Cologne

Přehlédnout jsme nemohli ani stánek Menu. Studio Norm Architects pro ně navrhlo další famózní lampu - Bank Pendant - inspirovanou tvarem svítidel, na které designéři naráželi při své návštěvě New Yorku. Už brzy do sortimentu zařadíme také novou verzi skořepinové židle Harbour - Side Chair bez područek.

IMM Cologne

Na řadu novinek se můžeme těšit i od &Tradition. Některé z nich, jako třeba křeslo Little Petra, můžete na DesignVille pořídit už nyní. Měli jsme to štěstí, že jsme stihli prezentaci nové židle Betty přímo od designéra Samiho Kallia, který navrhl třeba oblíbené židle In Between.

IMM Cologne

IMM Cologne

A chybět nemohly ani ikony jako Mayor Sofa od Arneho Jacobsena.

IMM Cologne

Jednu z nejhezčích prezentací pak měla Vitra, která místo tradičního stánku vytvořila malé designové městečko.

IMM Cologne

Těšit se samozřejmě můžete i na novinky od Northern nebo Ferm Living. Skandinávské značky zůstávají i v nové sezóně věrné přírodním materiálům a tlumeným barvám. A co vy? Máte svého favorita?

Ste zo Slovenska? Prejdite na Dizajnové novinky z IMM Cologne: na čo sa tešiť v novej sezóne

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít