Svěží design i barvy: novinky HAY pro letošní jaro jsou tady!

Svěží design i barvy: novinky HAY pro letošní jaro jsou tady!

29.02.
2024

Venkovní designový nábytek, doplňky pro domácnost s barevným akcentem či ikonická svítidla? Obsáhlý výčet lehce naznačuje, co si značka HAY na letošní jaro připravila. Neváhejte a začtěte se!

Stoly Ceramic

Že ani pastelové odstíny nejsou pro venkovní nábytek tabu dokazuje nová kolekce stolů Ceramic z pera nikoho jiného než manželů Muller van Severen. Portfolio designérské dvojice je pověstné promyšlenou prací s barvami, materiálem a proporcemi, jinak tomu není ani u dalšího dílku z plodné spolupráce se značkou HAY. 

HAY_novinky_01

Porcelán desky stolů Ceramic nechává díky vysokému lesku vyznít mintovou, žlutou, vínovou nebo teplou bílou barvu. Díky čisté oblé desce na subtilní bílé noze odstíny nepůsobí těžkým ani výrazně odlišným dojmem. Betonová základna se postará o pevné ukotvení stolu i jeho propojení s podložím, ať už je jakékoliv. Výsledkem je tak proporcemi zajímavý a příjemný stůl, kolem kterého je díky jedné noze radost se pohybovat. Stoly hezky doplní židle z kolekcí Hee, Balcony nebo klidně další novinka, kterou představíme hned vzápětí.

Type Chair

Značka HAY stoly Ceramic páruje s další novinkou v portfoliu – židli Type. Pokud vám přijde něčím povědomá, pak návrh naplnil autorský záměr. Designér Jonas Trampedach chtěl vytvořit židli, která bude evokovat přívětivost a známost svým archetypálním pojetím, zároveň bude nečekaná použitým materiálem – hliníkem. 

HAY_novinky_03

Novinky pro ještě barevnější interiér

Kolekce od Ana Kraš

Rámy nemusí zdobit jen vaše stěny, ale i pohovku nebo jídelní stůl. Designérka Ana Kraš si pohrála s barevnými kontrasty, kdy jedním zarámovala ten druhý. V kombinaci s měkkými křivkami polštářů Ram vzniká navíc další kontrast. Velmi jednoduchý prvek se tak stává vizuálně silným a zároveň zůstává stále nadčasovým. Prostírání Ram ve stejných barvách pak hezky propojí obývací i jídelní prostor.

HAY_novinky_02

Umění stolovat

Výčet novinek HAY z kategorie stolování přímo vybízí k zapojení umělecké stránky při každodenním stolování. Jako základ poslouží už zmíněná prostírání Ram od Any Kraš, která hezky zarámují nádobí i příbory: na výběr máte z ladících barev příborů MVS od Muller van Severen a nádobí Barro tradičních portugalských tvarů a netradičních barevných odstínů. Příbory minimalistických křivek využívají plochou rukojeť k akcentování tří zajímavých tónů, které kontrastují s barevností prostírání. Z celé palety si tak složíte stolování přesně podle vašeho stylu, díky výrazným geometrickým kvalitám všech kousků půjde vždy o nevšední kombinaci. 

Ram Placemat blue_Barro Plate 24 set of 2 dark blue_Barro Plate 18 set of 2 off-white_MVS Cutlery set of 4 yellow

Nelson Bubble

Příznivce klasického designu lamp Nelson Bubble jistě více než potěší zpráva o dvou nových provedeních, které rozsáhlou kolekci svítidel doplní. Konkrétně jsou to tvary Angled Sphere a Roll. První zmíněná nabízí strukturovanější alternativu k dokonale oblým modelům Bubble. Roll zase stojí přesně uprostřed mezi oblým a hranatým tvarem. Působí tak až puristicky jednoduše a sofistikovaně.

HAY_novinky_07

Pokud jste stejně nadšení jako my, nebudeme zdržovat od prohlížení nových designovek, které najdete všechny pohromadě s filtrem na značku HAY v sekci novinek

Ste zo Slovenska? Prejdite na Svieži dizajn aj farby: novinky HAY pre tohtoročnú jar sú tu!
Shopping from the EU? Switch to Fresh design and colors: the HAY news for this spring are here!

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít