Novinky od Muuto

Novinky od Muuto

19.05.
2015

Katka Horáková

Muuto jede! Na letošních veletrzích dánská značka Muuto představila několik úžasných novinek a nedávno také přišla s novým katalogem a krásnými vizuály. Pojďme se na některé z nich mrknout.

Stolky Airy

Nadchly nás konfereční stolky Airy od designérky Cecilie Manz. Už podle názvu je zřejmé, že se jedná o velice subtilní a vzdušné kusy nábytku, které do prostoru skvěle zapadnou, a přes to se neztratí. Na výběr jsou tři velikosti stolku s oválnou deskou z laminované překližky a také "half-size" stoleček, který se hodí jako odkládací stolek k pohovce nebo ke stěně. Stolky s označením "malý" a "half-size" jsou o něco nižší, než střední a velká varianta, takže je možné je pod tyto stolky částečně podsunout a vytvářet zajímavé skupinky stolků. Kombinační možnosti navíc rozšiřují 4 barevná provedení.

Stolky Airy

Stolky Airy

Bílá lampa Unfold

Mezi oblíbené produkty značky Muuto patří závěsné lampy Unfold ze silikonové pryže. Ty se již dlouho vyrábí v řadě barevných variant, k nimž nově přibyla konečně také dlouho očekávaná bílá.

Lampy Unfold

Koše Restore v nových barvách

A nová barevná provedení - žlutou, černou a zelenou "dusty green" - dostal také velice oblíbený koš Restore. Pro ty, co by ho neznali: jedná se o stylový koš z recyklovaných PET lahví, díky čemuž je nejen eko-friedly, ale také pevný, takže do nějak bez obav můžete naskládat třeba kupu časopisů nebo knih, a koš bude stále držet svůj tvar. Jeho oblý design a poplstěný povrch pak koši dávají vizuální měkkost a přívětivý vzhled.

Koše Restore od Muuto

Závěsné lampy Studio a stolní lampy Wood

Na DesignVille nově také naleznete industriální závěsné lampy Studio z lakovaného hliníku .... 

Lampy Studio

Lampy Studio

Lampy Studio

... nebo originální stolní lampy Wood.

Stolní lampa Wood od Muuto

Stolní lampa Wood od Muuto

Inspiraci můžete načerpat také v novém katalogu. A vězte, že to nejsou zdaleka všechny novinky od Muuto. Brzy vám představíme úžasné koberce Varjo, nové prvky k policovému systému Stacked a další nášup skvělého skandinávského designu. Těšte se!

Ste zo Slovenska? Prejdite na Novinky od Muuto

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít