Představujeme jarní novinky: &Tradition

Představujeme jarní novinky: &Tradition

03.05.
2021

Dominika Švandová, Eliška Koukalová

S přicházejícím jarem znalci designu netrpělivě očekávají představení novinek. Podívejte se spolu s námi na ty od &Tradition. Dánská značka své portfolio obohatila o novou kolekci variabilních židlí z recyklovaného materiálu i řadu produktů, které svým designem navazují na stávající oblíbence.

Čerstvé novinky ve znamení udržitelnosti

Udržitelnost bezesporu patří k pilířům severského designu, který reprezentují kousky v nadčasovém designu vytvořené z kvalitních materiálů. Další krok vstříc zodpovědnému přístupu k přírodě pak značka &Tradition učinila s novou kolekcí Rely. Pro řadu židlí zvolila recyklovaný plast tvarovaný do jednoduchých křivek pohodlné skořepiny. Tu doplňují podnože několika typů, včetně například otočné na kolečkách, díky které najde židle Rely uplatnění u pracovního stolu.

AndTradition židle Rely

AndTradition židle Rely

AndTradition židle Rely

V roce 2021 se soustředíme na to, abychom usnadnili a zkrášlili každodenní život a podpořili pocit radosti z objektů a prostorů, kterými se obklopujeme,“ vysvětluje vedoucí designu Els Van Hoorebeeck a odkazuje na novinky z řad doplňků a dekorací. Právě drobné předměty totiž dotváří celkovou atmosféru domova. Mohou to být květiny v organicky tvarovaných skleněných vázách Collect i stejnojmenné sklenice s karafou s jemným reliéfem, který jako by napodoboval pohyby vody.

AndTradition Collect

AndTradition Collect

 

Rozrůstající se kolekce

Oblíbené křesla a pohovky z kolekce Little Petra přivítaly ještě o něco menšího společníka. Je drobný, konejšivý a oděný do všech látek, včetně oblíbené ovečky. Pouf Little Petra snadno spárujete s už stávajícími kousky v interiéru, kterému dodají o poznání více hřejivosti.

AndTradition Little Petra

AndTradition Little Petra

Nejen ke zmíněné kolekci se skvěle hodí další novinka, kterou jsou konferenční stolky In Between. Do menšího provedení stolků se propisují hlavní rysy kolekce, kterou Sami Kallio navrhl s důrazem na vyznění nezaměnitelné textury dřeva.

Andtradition stolky In Between

Rozmanitější je nyní i kolekce sedacího nábytku Betty, pojmenovaná po kodaňském divadle Betty Nansen. Řada se rozrostla o lavice a barové stoličky, které jsou po vzoru předchůdkyň nositelkami stejných designových kvalit. Oporu pro ručně vyplétané sedáky poskytuje rám z kvalitního lakovaného dřeva.

AndTradition lavice Betty

AndTradition barové stoličky Betty

Ať už jde o novinky, které vznikly po vzoru již zavedených designových kousků, nebo zcela nové kolekce, značka &Tradition nezapomíná na hlavní pilíře své tvorby: řemeslo, tradici a moderní design vysoké kvality. V nabídce nového nábytku a doplňků je tak vždy z čeho vybírat!

Ste zo Slovenska? Prejdite na Predstavujeme jarné novinky: &Tradition

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít