Výhodná nabídka: stohovatelné židle od Arne Jacobsena

Výhodná nabídka: stohovatelné židle od Arne Jacobsena

16.02.
2023

Eliška Koukalová, Dominika Švandová

Před pár dny by Arne Jacobsen oslavil 121. narozeniny. Zásadní hybatel dánské moderny patřící do skupiny „tunge drenge“ (označení designových velikánů dánské moderny) je díky své tvorbě přítomný a opěvovaný i dnes. Kromě architektury můžeme jeho osobu připomenout slavnými designovými počiny. Mezi nejznámější patří křeslo Egg, Swan a také kolekce židlí Series 7, Ant a Grand Prix. Tři zmíněné kolekce židlí od Fritz Hansen jsou nyní ve zvýhodněné nabídce.

Fritz Hansen Chair

O židlích z pera slovutného Arne Jacobsena jsme toho už napsali mnoho. Proto můžeme nechat mluvit jiné. Židle Grand Prix velmi umně popsal třeba Erik Zahle jako světové svým designem a dánské zpracováním. Jacobsenovi se povedlo dosáhnout kvalit, pro které je dánská moderna a skandinávská větev designu celkově tolik vyhledávaná. Přední designové vlastnosti kloubí s pečlivým a do detailu dotaženým zpracováním, i když se jedná o industriálně vyráběné kousky. Jak už jsme psali v článku o SAS Royal Hotelu, některé z nich sice vznikly pro konkrétní projekt, po jejich designu prahlo tolik milovníků přední estetiky, že se začaly vyrábět nezávisle na původním záměru.

Fritz Hansen Chairs

Fritz Hansen Chairs

Díky tomu se mohou přední exempláře moderny objevit i u vás doma. Pokud toužíte mít u jídelního stolu šest židlí z kolekcí Grand Prix, Ant nebo Series 7, můžete využít speciální nabídky Fritz Hansen a šestou dostanete zdarma. Zvýhodněná nabídka se vztahuje na všechna provedení sedáku i podnoží, zdarma dostanete nejlevnější kousek z vámi vybraných. 

Fritz Hansen Chairs

  1. Židle Ant – provedení z lakované dubové dýhy s podnoží z chromované oceli
  2. Židle Series 7 – provedení se zeleným sedákem, předním čalouněním v látce Sunniva 2 a černou podnoží
  3. Židle Grand Prix – provedení ořechová dýha s předním čalouněním sedáku
  4. Židle Ant – provedení modrá lakovaná dýha s černou podnoží
  5. Židle Series 7 – provedení černě lakovaná jasanová dýha s podnoží z chromované oceli

 

Pokud vás nabídka trvající do 26. dubna 2023 zaujala, určitě nás neváhejte kontaktovat. Budeme se těšit, ať už se rozhodnete pro e-mail shop@designville.cz, telefon 730 899 214 nebo návštěvu v našem brněnském showroomu na adrese Netroufalky 5 v Bohunicích.

Ste zo Slovenska? Prejdite na Akcia: stolička od Arne Jacobsena

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít