DesignVille má nové logo

DesignVille má nové logo

21.08.
2017

Katka Horáková

S blížícím se koncem léta k nám severní vítr přivál nové logo. No, samozřejmě takto jednoduché to nebylo :) Na nové firemní identitě jsme poctivě pracovali celé léto a první plody vám můžeme představit už dnes.

Předchozí logo vzniklo v době, kdy se z blogu DesignVille stal e-shop, samozřejmě blogem nadále podporovaný. Tento přerod v původním – už tak tvarově komplikovaném – logu DesignVille symbolizovala dovětková visačka s nápisem SHOP. Ta nám již s odstupem času přišla nadbytečná.

DesignVille za více než 3 roky vyzrál a nebylo pochyb, že si zaslouží vizuálně čisté a sebevědomé logo, stejně tak i další prvky firemního brandu. Vlastně to původně měl být jen takový očistný facelift, ale jak to tak bývá, nakonec nás mezi několika grafickými návrhy brněnského grafického studia Artishock zaujala varianta, která se od původní podoby odlišovala snad nejvíce.

Nové logo DesignVille

Nadchli jsme se pro kombinaci elegantního patkového loga a výrazné typografie bezpatkových textů, které se na jednotlivých aplikacích brandu vyskytují. Sloganem In love with Scandinavian Design se vyznáváme z lásky ke skandinávskému designu.

Většina značek v našem sortimentu jsou nefalšovaně skandinávské a o těch zbývajících říkáme, že mají skandinávskou DNA – však jsou také často v severských interiérech k vidění bok po boku s ryzími ikonami skandinávského designu. Minimalismus a tvarovou čistotu, které jsou tak příznačné pro skandinávský styl, jsme se snažili promítnout do všech podob tištěných materiálů.

Vizuální styl DesignVille

Pojítkem s předešlou verzí firemního stylu je pak svěží tyrkysová barva, která bude i nadále jedním z rozpoznávacích prvků brandu DesignVille. Z návrhů tiskovin vám prozatím přinášíme malou ochutnávku, finální podobu nejrůznějších tištěných materiálů se studiem Artishock ještě ladíme. Už teď se ale nemůžeme dočkat, až je začneme přidávat do vašich balíčků :)

Ste zo Slovenska? Prejdite na DesignVille má nové logo

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít