Letní inspirace: pitný režim stylově

Letní inspirace: pitný režim stylově

29.06.
2021

Dominika Švandová, Eliška Koukalová

Letní dny plné slunce a neúprosných teplot si žádají poctivý pitný režim. Co se může zdát jako každodenní povinnost se s designovými doplňky stane radostí. Prohlédněte si svěží novinky i oblíbené stálice.

Letní vánek vnese mezi vaše nádobí nová kolekce sklenic Casca od Ferm Living. Ručně foukané sklo sklenic je tvarované tak, aby krásně padlo do ruky, oči zaujmou asymetrické stejnobarevné kapky nepravidelného vzoru. Který vynikne díky svěžím odstínům, od pampeliškově žluté přes pastelově zelenou po makově červenou nebo třeba mléčně bílou. Aby to na stole hezky ladilo, v kolekci najdete i vázy ve stejném provedení. 

Ferm Living Casca

Ferm Living Casca

Radost s každým pozvednutím vyvolají oblíbené stálice z kolekce Ripple od Ferm Living. Jejich pojmenování vychází ze zvlněného reliéfu foukaného skla, které celé kolekci propůjčuje sofistikovaný a neotřelý vzhled. Pro svůj oblíbený nápoj můžete navíc díky rozmanitosti kolekce zvolit tvar sklenice, který mu bude sedět nejlépe. Obojí v čirém a kouřovém provedení.

Ferm Living Ripple

Ferm Living Ripple

S texturou reliéfu si pohrává také kolekce Collect od &Tradition, kterou poznáte podle charakteristického tvaru s rozbíhajícími se okraji. Díky tomuto designovému vlivu z Japonska krásně přilou ke rtům.

AndTradition Collect

Andtradition Collect

Ani lahve značky 24Bottles při parných letních dnech nezůstanou pozadu. K pravidelné zásobě tekutinami přispějí svými vlastnostmi, různou velikostí, příjemným designem i rozmanitými barevnými variantami. Z každého naplnění nerezové lahve navíc budete mít dobrý pocit, jelikož tím šetříte používání plastových. Zatímco kolekce Clima potěší výbornými izolačními vlastnostmi, lahve Urban vás díky své téměř neznatelné váze budou věrně doprovázet na cestách každodenním životem.

24Bottles

24Bottles

Ať už chlazenou limonádu, nebo svěží letní drink, možná jste i vy zvyklí tyto nápoje při servírování doplnit brčkem. Dobrou zprávou je, že tak můžete učinit, aniž byste vytvářeli zbytečný odpad, stačí klasická plastová brčka nahradit těmi znovupoužitelnými. Dánská značka HAY je vyrobila z borosilikátového skla v několika navzájem se doplňujících odstínech. Brčka Sip tak oživí studený či teplý nápoj, navíc si jej s nikým nezaměníte. Balení šesti brček nechybí ani praktický čistící kartáček.

HAY Sip

HAY Sip

Méně je více. To v případě pitného režimu v horkých letních dnech rozhodně neplatí. Vedle sklenic proto přijde vhod také designová karafa nebo džbán, díky kterým budete mít nápoj neustále po ruce. Termosky z kolekcí EM77 nebo Emma od Stelton zase zajistí, aby zůstal příjemně vychlazený.

Letní designové drinky

  1. Hravý džbán Tub od značky Muuto.
  2. Ručně foukaná skleněná karafa Ripple od Ferm Living.
  3. Ikonické konvice a termosky z kolekce EM77 od Stelton.
  4. Designová skleněná karafa Still od Ferm Living.
  5. Džbán na vodu Emma od Stelton.
  6. Elegantní karafa Collect od &Tradition.

 

Může to být ledový čaj, který si s sebou chcete vzít na cestu do práce, nebo dokonale vychlazené víno, se kterým usednete na terasu při západu slunce. V každém případě si tyto chvíle můžete ještě o něco zpříjemnit promyšlenými kousky z řad sklenic a karaf či praktických lahví na vodu. Dodržování pitného režimu s nimi bude rázem designovým zážitkem!  
 

Ste zo Slovenska? Prejdite na Letná inšpirácia: pitný režim štýlovo
Shopping from the EU? Switch to Summer inspiration: drinking in style

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít