Designový zahradní nábytek pro nezapomenutelné chvíle

Designový zahradní nábytek pro nezapomenutelné chvíle

15.03.
2024

Eliška Koukalová

Brzy nám počasí dovolí trávit co nejvíce chvil v příjemné společnosti slunečních paprsků. Připravte se na sezonu s designovým nábytkem té nejvyšší kvality, který se skvěle hodí na terasu i zahradu. Vyberte si sestavu, která nejvíce souzní s vaším stylem.

Skandinávský životní styl je hlavně o příjemných momentech. Co největší porci z nich Dánové nejraději tráví venku. Od vyšperkovaných balkonů po předzahrádky kaváren nebo zahrad u rodinných domů, kam se nejen v Kodani vydáte, všude na vás dýchá venkovní pohoda.

2023_Vig_Lounge_Chair_DesignVille

Není proto divu, že i prémiové značky představují stále víc zahradních kolekcí nábytku. Abychom vám usnadnili výběr, věnovali jsme jim novou sekci Outdoor, ve které nechybí podkategorie ani pohodlné filtrování, na které jste u nás zvyklí. A které novinky či stálice by vám rozhodně neměly uniknout?

Thorvald od &Tradiiton

Odolný kov může nabývat i překvapivě elegantních a klasických tvarů – o tom rozhodně svědčí kousky z nové kolekce Thorvald od &Tradition. Vizuální lehkost a grafické kvality designu se zároveň postarají, aby nábytek splynul v jedno, ať už stojí v zahradní džungli, na balkoně, nebo v muzeu Thorvaldsens (odkud pochází název kolekce). Designéři k návrhu přistupovali citlivě a intuitivně, aby kolekcí dopřáli co nejvíce pohodlí pro vychutnání každičkého okamžiku.

Andtradition_outdoor_dining_02

V kolekci najdete jídelní stoly s jídelními židlemi, také ladící křesílka doplněná konferenčním stolkem. Pro co největší pohodlí se na sedací nábytek dají pořídit i polstry v přírodním, nebo vzorovaném provedení.

Andtradition_Outdoor_dining_01

Linear od Muuto

Kolekce zahradního nábytku Linear za pár let své existence u Muuto prošla barevnými proměnami a doplněními – od zemitějších po odvážnější odstíny. Ty představují skvělou alternativu pro milovníky barev, kteří chtějí venkovní atmosféru pořádně rozproudit.

23568-en-friends-of-friends-muuto-nick_pourfard-4

Praktický a odolný nábytek zahrnuje lavice a jídelní stoly, jídelní židle i křesílka s nižším odkládacím stolkem a nechybí ani barovky. Sezení tak můžete kompletně přizpůsobit vaší představě.

Linear-steel-table-200-armchair-black-bench-dark-green-raise-burnt-orange-muuto-org_(151)

Palissade od HAY

Klasika všech klasik, nestárnoucí a široce rozšířené dílo bratří Bouroullec – to je kolekce Palissade, kterou už od nás důvěrně znáte. Nepřestává uchvacovat svou univerzálností, sofistikovaný minimalismus přitom zaujme na první pohled. Rozsáhlá kolekce zemitých odstínů nabízí úctyhodný počet variant, od sedacího nábytku po lehátka nebo lavičky. Poslední novinkou jsou polstry, které následují lineární strukturu nábytku. Stačí si tedy jen vybrat a dokonalé zahradní sezení je na světě!

Palissade-Lounge

Vig od Normann Copenhagen

Prolnutí odolného kovového rámu a příjemného dřeva představuje kolekce Vig od Normann Copenhagen. I z této kolekce si snadno poskládáte jídelní sestavu ladící s barovkami, lehátky nebo s křesílky a nižším stolkem. Vybírat navíc můžete i z celokovových variant. Na výběr je vždy ze tří odstínů: zelené, šedé a černé, a olejovaného, vysoce odolného dřeva Robinia.

2023_Vig_Table_DesignVille

Pokud stejně jako my už vyhlížíte teplejší dny plné pohody a příjemných přátelských setkání, připravte se na něj nejlepší možnou volbou – kvaltiním a pohodlným nábytkem navrženým severskými odborníky na vychutnávání vzácného času v přírodě. Od slunečníků přes křesílka, lehátka, stoly a polstry, vše, co potřebujete, najdete v sekci Outdoor.

Palissade_DesignVille


 

Ste zo Slovenska? Prejdite na Dizajnový záhradný nábytok pre nezabudnuteľné chvíle
Shopping from the EU? Switch to Design outdoor furniture for unforgettable moments

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít