Novinky v showroomu: pohovka Quilton

Novinky v showroomu: pohovka Quilton

11.07.
2022

Eliška Koukalová, Dominika Švandová

Držíme krok s aktuální nabídkou i novinkami výrobců, což neprozrazuje pouze e-shop, ale i náš brněnský showroom. A tak se jednoduše může stát, že se při jeho zkrášlování a neustálém vylepšování octneme i v roli stěhováků. Naposledy jsme neodolali velkorysým proporcím pohovky Quilton od HAY, která se stejnou vervou cílí na první příčky žebříčků pohodlnosti i estetiky.

IMG_6642

IMG_6668

IMG_6896Quilton_uvod

 

Vizuálně libé a především příjemně nadýchané prošívání, které dalo kolekci Quilton také název, je zárukou, že pohovku rozhodně nelze přehlédnout. Natož minout bez alespoň letmého posazení. Sedací soupravu jsme pro jistotu doplnili o prostorný ottoman pyšnící se stejnými kvalitami. Nechybí ani polštáře stylově napodobující tvarosloví pohovky, se kterými se styling stane radostí. Zejména, pokud si pohrajete s odstíny čalounění. 

IMG_6679

IMG_6898Quilton

 

K pohovce Quilton se nastěhoval také stolek Metal Side Table od Vitra. Na první pohled zaujme neotřelým vizuálním efektem – ten je způsobený hrou použitého materiálu se světlem. S minimalistickým kovovým stolkem hezky ladí také pro showroom nové provedení křesla Grand Repos s podnožkou, obojí v látce Dumet odstínu sage/steel blue. 

showroom DesignVille Vitra

showroom DesignVille Vitra

 

Zůstaneme-li ještě na chvíli u pohodlného sedacího nábytku značky Vitra, nesmíme zapomenout ani na další novinku v showroomu – židli Eames DAW. Designová ikona v provedení s područkami je čalouněná látkovým potahem v odstínu warmgrey/ivory s bílým švem, který krásně koresponduje s bílou skořepinou. 

showroom DesignVille Vitra Eames

 

Pokud vás velkorysé proporce pohovky Quilton nebo pohodlí křesla Grand Repos navnadily, přijďte je vyzkoušet a zastavte se za námi do showroomu! Slibujeme, že se nejedná o jediné novinky, které tady na vás čekají.

IMG_6729

 

Ste zo Slovenska? Prejdite na Novinky v showroome

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít