Vánoční dekorování

Vánoční dekorování

21.12.
2013

Katka Horáková

Takže všechny dárky už jsou od včerejška doma a zbývá je jen zabalit. Jsem ráda, že jsme to letos zvládli úplně bez nákupních center. Tento týden jsem sice byla v centru Brna víckrát než jindy za půl roku a lístky za parkovné nebyly zanedbatelnou výdajovou položkou, ale atmosféra nakupování v blízkosti vánočních trhů je prostě o něčem jiném.

Co se týče cukroví, tři druhy  jsme zvládly s Klárkou minulý víkend a myslím, že to úplně stačí. Takže dnes jsme si opravdu celá rodina vychutnali předvánoční pohodu a žádný stres. Zdokumentovala jsem pro vás, co jsem nakonec provedla s těmi třemi hyacinty. A slibuji, že letos už o hyacintech ani muk.

Vánoční dekorace DesignVille

Vánoční dekorace DesignVille

Poté jsme se pustili do zdobení vánočního stromku. Ano vím, že trendy a in jsou vánoce pokud možno nebarevné - černé a bílé, doplněné o nějaký ten metalický kousek - stříbro, zlato nebo měď. Nicméně, když máte malé děti, vánoce jsou hlavně pro ně. A můžete zkusit uhádnout, jestli děti budou více nadšené z vánoční ozdoby ve tvaru medvídka nebo designové ozdoby ve tvaru hexagonu.

A ze stejného důvodu bylo jasné, že zcela bez barev to nepůjde. Takže jsme vytáhli všechny naše ozdoby, co se nám tu za mnohá léta sešly a také nedávno dělané korálkové hvězdičky a vybírali jsme, do jakých barev stromeček letos vyladit. Které barvy vyhrály a směly na stromeček a které ozdoby šly zpátky do krabice (i přes mnohé prosby naší Klárky) se dozvíte zítra. Dnes, v nejkratší den roku, slunce zašlo příliž brzy, než abych stromek stihla nějak kloudně vyfotit. Hezký adventní víkend vám všem!

Vánoční ozdoby - příprava na zdobení

Vánoční ozdoby - příprava na zdobení

Vánoční ozdoby - příprava na zdobení

Vánoční ozdoby - příprava na zdobení

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít