Narozeninová soutěž o lampičku Milk

Narozeninová soutěž o lampičku Milk

16.04.
2015

Katka Horáková

E-shop DesignVille.cz má první narozeniny! Na konci dubna tohoto roku tomu bude rok, co se z oblíbeného blogu DesignVille stal internetový obchod se skandinávským designem.

Naše první narozeniny jsme se rozhodli oslavit soutěží pro vás zákazníky a čtenáře. Protože bez vás by DesignVille nemohl být tím, čím je.

O co se hraje?

Naším neoficiálním „maskotem“ se hned od začátku stala lampička Milk od dánských &tradition. Právě tato lampička bude cenou pro vítěze naší narozeninové soutěže. A protože se lampička vyrábí ve více provedeních, vítěz si bude moci vybrat variantu, která se mu nejvíc líbí.

Jak se zúčastnit?

Soutěže se může účastnit kdokoli z Česka nebo Slovenska, kdo je starší 18 let. A protože bude naše soutěž probíhat zejména na Pinterestu, je potřeba, aby byl každý účastník soutěže fanouškem profilu DesignVille na Pinterestu.

Ačkoli si nepotrpíme na právnickou mluvu, vytvořili jsme speciální stránku, kde najdete kompletní pravidla soutěže. Pořádek zkrátka musí být.

Jak bude soutěž probíhat?

Soutěž bude probíhat ve dvou kolech:

1. kolo

V prvním kole soutěže, které bude probíhat od 16. dubna do půlnoci 21. dubna, budete vytvářet inspirační nástěnky na Pinterestu:

  1. Vytvořte nástěnku na svém profilu na Pinterestu a pojmenujte ji „Můj styl z DesignVille“.
  2. Na tuto nástěnku napinujte 30–50 fotek produktů z e-shopu www.designville.cz. Pozor, všechny piny musí pocházet z webu DesignVille.cz! (tj. nepřepinovávejte obrázky z Pinterestu, ale přímo z webu DesignVille.cz)
  3. K tomuto článku napište do komentářů odkaz na vytvořenou nástěnku a také uveďte svůj e-mail, abychom Vás v případě výhry mohli kontaktovat. To vše musíte stihnout nejpozději do půlnoci 21. dubna, kdy se první kolo soutěže uzavírá.

Do dalšího kola vybere naše porota 7 finálových nástěnek, které nás nejvíce zaujmou. Která z nich bude nejlepší rozhodnete vy hlasováním na Facebooku. Osloví nás především zajímavé, rozmanité a přitom stylově konzistentní výběry. Moc se na ně těšíme!

Náš tip: Představte si nástěnku jako takový inspirační moodboard. Poodhalte nám, po čem na DesignVille toužíte, nebo co Vás inspiruje. Neomezujte se v pinování pouze na fotografie na bílém pozadí, na webu najdete často fotografie produktů zasazené v interiéru – takové určitě vaši nástěnku krásně oživí.

Jak nejlépe pinovat?

Pinovat obrázky lze nejlépe s pomoci „Pin It“ tlačítka, které si můžete nainstalovat do vašeho webového prohlížeče. Návod, jak tlačítko instalovat, je k dispozici přímo na Pinterestu.

2. kolo

Po ukončení prvního kola vám představíme 7 nástěnek, které nás nejvíce zaujaly. O tom, která je z nich nejlepší, se bude rozhodovat hlasováním na Facebooku. Autor nástěnky, která obdrží nejvíce „lajků“ v hlasování, vyhraje lampičku Milk od &tradition v provedení dle svého výběru. Druhé kolo bude probíhat od 23. dubna do půlnoci 27. dubna. Vítěze vyhlásíme následující den – 28. dubna.

A pokud vaše nástěnka nevyhraje? Nevadí! Všichni, kdo se naší soutěže účastní a dodrží pravidla, získají poukaz na 15% slevu na nákup v našem e-shopu. Poukaz bude platný do konce května.

Přejeme vám hodně štěstí a DesignVille hodně zdaru do dalšího roku! Těšíme se na vaše krásné nástěnky!

Aktualizováno 23. 4.

Přečtěte si, koho jsme vybrali do finálového druhého kola.

Starší komentáře

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít